parisstyle

parisstyle

Catherine Deneuve 71 éves

2014. október 21. - brigastreetstyle

Bár a bejegyzés csak holnap lenne aktuális (azaz október 22-én), de jobb előbb, mint utóbb (értsd, míg elfelejtem).

Általában véve a bejegyzéseim megírásának meg van az oka. Ha nem látom meg az Ugg mamuszt, akkor nem születik meg a Halloween kosztümös, ha nem állok le vitázni egy kommentelőmmel, akkor nem születik meg ez a bejegyzés.

Bár nem azért megyek a Luxemburg-kertbe, mert Deneuve is oda viszi az unokáit, magát Deneuve-t imádom (ez volt a vita tárgya:-)

Egy kis válogatás kedvenc képeimből, filmjeimből, jeleneteimből (a teljesség igénye nélkül, mindet csak nem rakhatom be:-)

1. 8 nő

A francia színésznők legjava szerepel benne, köztük Fanny Ardant, Isabelle Huppert (akinek szintén nagy rajongója vagyok). Olyan, mint egy színdarab, az egész film egy házban játszódik. Tele remek dalokkal, amiket nem csak én, hanem a párom is dúdol:-)

8no_01_nagy.jpg

2. Louis Vuitton-kampány kép

Egyik kedvenc képem. Deneuve tökéletes választás volt a Vuitton részéről (de sorolhatnám még, a Chanel és a MAC részéről is).

images (7).jpg

3. Yves Saint Laurent múzsája

Ketten együtt a tökéletes páros.

yvesbelle3.jpg

4. Az anyósom

Ha könnyed és szórakoztató francia vígjátékra vágyik az ember, akkor ez lesz az igazi. Bármikor meg tudom nézni, de ki kivel is jön össze?

letöltés (4)_1.jpg

5. A sokadik kedvenc képem

 

catherine-deneuve-20050106-19735.jpg

6. Az Indokína tangó-jelenete

Imádok tangókat nézni, ezt is már ezerszer láttam...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parisstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr86814781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása