parisstyle

parisstyle

Parfümajánló őszre/télre

2014. október 03. - brigastreetstyle

Bár én nyáron is az "erősebb" illatok híve vagyok (a friss illatokat két használat után megunom), de mihelyst beköszönt a hidegebb időjárás mindenképpen érdemes nyári parfümünket lecserélni, és egy fűszeresebb illatra váltani.

Ha megkérdeznék, hogy mégis milyen illatot válasszunk, hezitálnék, de azonnal rávágnám, hogy Yves Saint Laurent.

Az eddig legtöbbször újravásárolt illatom a Cinéma.

yves-saint-laurent-cinema-ad.jpg

Egy igazi téli, orienális-virágos illat. Az üvege maga is eleganciát sugall, a kis fekete ruhákhoz tökéletes választás, aki elég bátor, az napközben is viselheti. Az biztos, hogy ha ezt viseled nem maradsz észrevétlen, az illat gyakorlatilag lemoshatatlan.

Tökéletes választás még a Belle d'Opium (vagy a sima Opium), és a Parisienne is, bár tartósságban egyik sem mérhető a Cinémahoz. Egyet sajnálok, hogy az új illat (Black Opium) igen gyengére sikerült.

illatgardrobopium_parfumcsalad_ztaE1287483707.jpg

IMG_0468.JPG

Új kedvenc Victor&Rolf Flowerbombja. Szintén orientális illat, sokak szerint az új Chanel No. 5. Az illat virág"bombaként" indul, lecsengése nagyon kellemes. Egyetlen probléma a tartóssága(plusz, hogy itthon nem kapható, neten érdemes keresgélni).

Viktor-and-Rolf-Flowerbomb-2005..jpg

És amivel félrelőhetünk?

Guerlain Insolence- Személy szerint én imádom a mai napig. Nem sok ember használja, valószínűleg ezért is tűnik ki a tömegből, aki ezt viseli. Egy fújás bőven elég belőle (inkább fújjunk egyet a levegőbe, és sétáljunk alá). A probléma vele, hogy sokakat irritál, tolakodónak érzik (ami könnyen lehet, ha túladagoljuk).

 

Guerlain_Insolence_EDP.jpg

J'adore Dior - Imádom a kampányát, Charlize Theron gyönyörű, a Versailles-i kastélyos videók tökéletesek. MÉGIS...Csak az az iszonyú fejfájás ne lenne a viselése közben, így érdemes kipróbálni  vásárlás előtt és hosszabb időt eltölteni vele, mert könnyen használhatatlan lesz.

CharlizeTheron.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parisstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr296755091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása