parisstyle

parisstyle

Párizsi sikk

2014. szeptember 30. - brigastreetstyle

Nem sok jobb dolog van, mint a divat fővárosában, Párizsban vásárolni... Ha belevágunk egy párizsi útba, előtte mindenképpen kezdjünk el gyűjteni. Hogy mivel térjünk haza?

1. Longchamp Le Pliage

Az ikonikus táska olyan hírességek kedvence, mint Kate Middleton, Amy Adams, Alexa Chung. Szinte minden színárnyalatban kapható, ára 78 euro.

(http://fr.longchamp.com/sacs/le-pliage/sac-shopping-1899089?sku=78662?sku=78665)

 

fashionbags-com-longchamp-2.jpg

2. Bármi a Louis Vuittonból

Nem sok márka érte el azt, amit a Vuitton. Világszerte rajonganak érte, táskái mindenhol szembe jönnek veled (még az aluljáróban is:-) 

IMG_0403.JPG

Ezen kívül még választhatunk Vanessa Bruno táskát is (rengeteg embernél láttam). Egy biztos, mindegyik táska végigkíséri az életünket, és egy kis Párizst mi is hazahozunk vele (oké, a Vuittonnak itthon is van boltja:-)

3. Parfüm

Ha Párizsban járunk mindenképpen olyan parfümöt érdemes választanunk, amit itthon nem lehet kapni.

Bár nem francia, mindenkinek ajánlom Viktor&Rolf Flowerbombját, ami érthetetlen módon nem kapható itthon. Ha "igazi" franciát keresünk a Serge Lutens illatok között érdemes keresgélni.

un_bois_vanille.jpg

4. Édesség

Természetesen a macaron (bárhol).

Ha már csokibolt, a La Cure Gourmande kihagyhatatlan. A kekszek és nyalókáik mindent visznek...

magasins4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://parisstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr56748153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása