parisstyle

parisstyle

Mennyit is ér egy Michael Kors táska valójában?

2014. szeptember 21. - brigastreetstyle

Michael Kors-mániám akkor kezdődött, amikor még itthon nem sokan ismerték a márkát. Interneten nézelődve találtam rá a honlapjukra és azonnal beleszerettem az egyik táskába. Nem sokkal utána külföldre utaztam, így utánanéztem lehet-e valahol kapni. Lehetett...Így jött is haza egy fekete-fehér Selma velem. Itthon fel sem tűnt senkinek. Hónapokkal utána nyílt meg az Arénában a bolt. Amikor először mentem be a boltba a Selma volt velem. Azonnal elkezdték dicsérni a táskát, kérdezték hol vettem, pezsgővel kínáltak. De mindezt egy táska miatt? Gondolom potenciális vevőt láttak bennem. Aki egyszer kifizet 90 ezer forintot egy táskáért, az úgyis meg tud venni még egyet, nemde? 

Ahogy nőtt a Kors-táskáim száma, úgy nőtt az ismertsége is itthon.

A plázákban járva összesúgnak "nézd a táskáját", "nézd már, az ott egy Kors", boltokba bemenve azonnal ott teremnek az eladók, a képen látható Hamiltont pedig még külföldön a Sephorában is dicsérte egy eladó.

Ami az árat illeti, egy nagyobb méretű Kors-táska 100 ezer forint körüli áron kapható, és félreértés ne essen... elég ránézni az illetőre és azonnal tudja az ember, hogy eredeti-e a táska, vagy 10 ezer forintos hamisítvány.

100 ezer forintért az ember kap egy minőségi bőr táskát, ami évek múlva is használható lesz. (És most vonatkoztassunk el attól, hogy az összes Kors-táska "Made in China".) Ami vele jár, azon pedig csak jókat mosolygok.

 

Michael-Kors-Large-Hamilton-Striped-Canvas-Tote-Wallpaper-e1395933287988.png

mkb_4554.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parisstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr946716803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása