parisstyle

parisstyle

Le a blog sale-lel! Vidd el ingyen nyereményjáték!

2014. október 04. - brigastreetstyle

Mostanában elég sok beauty/fashion blogon felkapott téma lett a" ki miért kezd blogolni". Leginkább az a része kezdett ezen bejegyzésekben érdekes lenni, amikor is arról írtak, hogy a "nagyok" minek köszönhetik sikerüket. Az egytől egyik mindegyikben benne volt, hogy az ún. "nagyok" a kezdetekben könyörögtek promo ajándékokért, aztán blog sale-en eladták, vagy nyereményjátékon kisorsolták az ingyen kapott dolgot, ezzel népszerűsítve azokat. (Azt hiszem mindenki lát ilyet, "lájkold" az adott oldalt, meg írj hozzá valamit, de "lájkold" ezt is mellé stb...) Azóta gondolkozok azon, hogy vajon én, hogy is kerülhetnék eme körbe be. Persze nem az ingyen "cuccokra" gondolok, mert isten mentsen egy ingyen kapott Garnier arckrémtől, amit aztán népszerűsítem kellene (az összestől óriási pattanásaim lettek). És ekkor jött a világmegváltó terv...Minden hónapban felrakok 4 dolgot, amit ingyen odaadok valakinek.

Szabályok:

Mivel úgy sokkal egyszerűbb, ezért a blog facebook oldalán kell a harmadik hozzászólást írnod az adott termékhez (írhatsz felőlem bármit:-). Egy személy egy dolgot vihet (azért is egyszerűbb ott, mert nyilván ott könnyebben feltűnik, ha ugyanaz a személy írta a 3. hozzászólást). Mivel szeretném, ha nem egy ember "nyerne" mindent, így postázásnál is igyekszem nézni, hogy ne ugyanaz a cím legyen (ha igen, azt újra felrakom). Na de tényleg, azért másoknak is kell esélyt adni, nem?! Szóval, ha ugyanaz a személy a 3., akkor a következő nyer, és így tovább...

A dolgod csak annyi tehát, hogy Te írd a 3. hozzászólást az adott termékhez. A posta költségeit természetesen én állom. Amennyiben nyerted, odaírom, hogy gratula, és utána annyit kérnék, hogy a brigalovesparis@gmail.com e-mail címen vedd fel velem a kapcsolatot a postázás miatt.

Jaj, és nem kérem, hogy lájkold a blog facebook oldalát (még nincs is rajta semmi:-)

Ui.: Ismerőseim a játékból kizárva!:-)

Az októberi választás:

1. MANGO platform cipő-piros színű MANGO bőr platform cipő. Mérete 36-os. Egyszer volt a lábamon itthon, a boltban úgy tűnt, hogy jó a méret, de kicsi...

IMG_0515.JPG

 

2. ZARA Trf pulcsi - Kék színű, S-es méretű, denevérujjú pulcsi. Egyszer használt.

0d57_4_big.jpg

3. L'Oréal körmöklakk- Island in the sun (Pár hete vásároltam, egyszer kipróbáltam, így gyakorlatilag semmi nem hiányzik belőle.)

2013.06.14_00a.JPG

4. MANGO karkötő - Aranyszínű, régi hatású (a fekete foltok nem a használattól vannak, a kép a netről van, azon is ott van:-)

images (6).jpg

Megjegyzés: A termékek teljesen hibátlan, újszerű állapotban vannak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://parisstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr586759009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása